Privacy Policy

C.V. de Sjraveleirs hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In deze Privacy policy willen we heldere en transparante informatie geven over hoe wij omgaan met persoonsgegevens.

Wij doen er alles aan om uw privacy te waarborgen en gaan daarom zorgvuldig om met persoonsgegevens. C.V. de Sjraveleirs houdt zich in alle gevallen aan de toepasselijke wet- en regelgeving, waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming.  Dit brengt met zich mee dat wij in ieder geval:

-          Uw persoonsgegevens verwerken in overeenstemming met het doel waarvoor deze zijn verstrekt, deze doelen en type persoonsgegevens zijn beschreven in dit Privacy policy;

-          Verwerking van uw persoonsgegevens beperkt is tot enkel die gegevens welke minimaal nodig zijn voor de doeleinden waarvoor ze worden verwerkt;

-          Vragen om uw uitdrukkelijke toestemming als wij deze nodig hebben voor de verwerking van uw persoonsgegevens;

-          Passende technische en organisatorische maatregelen hebben genomen zodat de beveiliging van uw persoonsgegevens gewaarborgd is;

-          Geen persoonsgegevens doorgeven aan andere partijen, tenzij dit nodig is voor uitvoering van de doeleinden waarvoor ze zijn verstrekt;

-          Op de hoogte zijn van uw rechten omtrent uw persoonsgegevens, u hierop willen wijzen en deze respecteren.

Als C.V. de Sjraveleirs zijn wij verantwoordelijk voor de verwerking van uw persoonsgegevens. Indien u na het doornemen van ons Privacy policy, of in algemenere zin, vragen heeft hierover of contact met ons wenst op te nemen kan dit via de contactgegevens onder aan dit document.

Verwerking van persoonsgegevens van klanten en  leveranciers en (oud)sponsoren

 Persoonsgegevens van klanten of leveranciers worden door C.V. de Sjraveleirs verwerkt ten behoeve van de volgende doelstelling(en):

-          Administratieve doeleinde;

-          Communicatie over de opdracht en/of uitnodigingen;

-          Het uitvoering geven aan of het uitgeven van een opdracht.

Grondslag voor deze persoonsgegevens is:

-          De overeengekomen opdracht;

Voor de bovenstaande doelstelling(en) kan C.V. de Sjraveleirs de volgende persoonsgegevens van u vragen:

-          Naam bedrijf

-          Voornaam;

-          Tussenvoegsel;

-          Achternaam;

-          Adres

-          Postcode en woonplaats

-          (Zakelijk) Telefoonnummer;

-          (Zakelijk) E-mailadres;

Uw persoonsgegevens worden door C.V. de Sjraveleirs opgeslagen ten behoeve van bovengenoemde verwerking(en) voor de periode:

-          Gedurende de looptijd van de overeenkomst plus 2 jaar en daarna alleen in de financiële administratie voor maximaal 7 jaar.

 Verwerking van persoonsgegevens van (oud)leden en (oud)sponsoren

Persoonsgegevens van leden worden door C.V. de Sjraveleirs verwerkt ten behoeve van de volgende doelstelling(en):

-          Het informeren van de persoon d.m.v. nieuwsuitingen bijvoorbeeld m.b.t. activiteiten van de vereniging, uitnodigingen voor speciale activiteiten en informeren t.b.v. het betalen contributie /sponsorgelden etc.

Grondslag voor deze persoonsgegevens is:

-          Het lidmaatschap/aanmelding bij de vereniging als sponsor

Voor de bovenstaande doelstelling(en) kan C.V. de Sjraveleirs de volgende persoonsgegevens van u vragen:

-          Naam bedrijf

-          Voornaam;

-          Tussenvoegsel;

-          Achternaam;

-          Adres;

-          Postcode en woonplaats

-          E-mailadres.

-          (Mobiel) Telefoonnummer

Uw persoonsgegevens worden door C.V. de Sjraveleirs opgeslagen ten behoeve van bovengenoemde verwerking(en) voor de periode:

-          Gedurende de periode dat men aangemeld is plus 2 jaar.

Verwerking van persoonsgegevens van leden van de jeugdraad

Persoonsgegevens van leden alsook ouders van de leden van de jeugdraad worden door C.V. de Sjraveleirs verwerkt ten behoeve van de volgende doelstelling(en):

-          Het informeren van de persoon d.m.v. nieuwsuitingen bijvoorbeeld m.b.t. activiteiten van de vereniging en jeugdraad

-          Het informeren m.b.t. logistiek en andere zaken van de jeugdraad

Grondslag voor deze persoonsgegevens is:

-          Het lidmaatschap/aanmelding bij de jeugdraad

Voor de bovenstaande doelstelling(en) kan {Organisatie} de volgende persoonsgegevens van u vragen:

-          Voornaam;

-          Tussenvoegsel;

-          Achternaam;

-          Adres;

-          Postcode en woonplaats

-          E-mailadres.

-          (Mobiel) Telefoonnummer

Uw persoonsgegevens worden door C.V. de Sjraveleirs opgeslagen ten behoeve van bovengenoemde verwerking(en) voor de periode:

-          Gedurende de periode dat men aangemeld is.

Verwerking van persoonsgegevens van medewerkers

Persoonsgegevens van Medewerkers inclusief bestuursleden worden door C.V. de Sjraveleirs verwerkt ten behoeve van de volgende doelstelling(en):

-          Uitvoering geven aan de activiteiten zoals afgesproken met het bestuur van de vereniging

Grondslag voor deze persoonsgegevens is:

-          De overeenkomst.

Voor de bovenstaande doelstelling(en) kan C.V. de Sjraveleirs de volgende persoonsgegevens van u vragen:

-          Voornaam;

-          Tussenvoegsel;

-          Achternaam;

-          Adres

-          Postcode en Woonplaats

-          (Mobiel) Telefoonnummer;

-          E-mailadres;

Uw persoonsgegevens worden door C.V. de Sjraveleirs opgeslagen ten behoeve van bovengenoemde verwerking(en) voor de periode:

-          Gedurende de periode dat men een contract heeft plus 2 jaar en daarna alleen in de financiële administratie voor maximaal 7 jaar.

Binnen de EU

Wij verstrekken geen persoonsgegevens aan partijen welke gevestigd zijn buiten de EU.

Minderjarigen

Wij verwerken enkel en alleen persoonsgegevens van minderjarigen (personen jongen dan 16 jaar) indien daarvoor schriftelijke toestemming is gegeven door de ouder, verzorger of wettelijke vertegenwoordiger.

Bewaartermijn

C.V. de Sjraveleirs bewaart persoonsgegevens niet langer dan noodzakelijk voor het doel waarvoor deze zijn verstrekt dan wel op grond van de wet is vereist.

Beveiliging

Wij hebben passende technische en organisatorische maatregelen genomen om persoonsgegevens van u te beschermen tegen onrechtmatige verwerking, zo hebben we bijvoorbeeld de volgende maatregelen genomen;

-          Alle personen die namens C.V. de Sjraveleirs van uw gegevens kennis kunnen nemen, zijn gehouden aan geheimhouding daarvan.

-          We hanteren een gebruikersnaam en wachtwoordbeleid op al onze systemen;

-          We pseudonimiseren en zorgen voor de encryptie van persoonsgegevens als daar aanleiding toe is;

-          Wij maken back-ups van de persoonsgegevens om deze te kunnen herstellen bij fysieke of technische incidenten;

-          We testen en evalueren regelmatig onze maatregelen;

-          Onze medewerkers zijn geïnformeerd over het belang van de bescherming van persoonsgegevens.

Rechten omtrent uw gegevens

U heeft recht op inzage, rectificatie of verwijdering van de persoonsgegeven welke wij van u ontvangen hebben. Tevens kunt u bezwaar maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens (of een deel hiervan) door ons of door één van onze verwerkers. Ook heeft u het recht om de door u verstrekte gegevens door ons te laten overdragen aan uzelf of in opdracht van u direct aan een andere partij. Wij kunnen u vragen om u te legitimeren voordat wij gehoor kunnen geven aan voornoemde verzoeken.

Mogen wij uw persoonsgegevens verwerken op basis van een door u gegeven toestemming hiertoe, dan heeft u altijd het recht deze toestemming in te trekken.

Klachten

Mocht u een klacht hebben over de verwerking van uw persoonsgegevens dan vragen wij u hierover direct contact met ons op te nemen. Komen wij er samen met u niet uit dan vinden wij dit natuurlijk erg vervelend. U heeft altijd het recht een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens, dit is de toezichthoudende autoriteit op het gebied van privacybescherming.

Vragen

Als u naar aanleiding van ons Privacy Statement nog vragen of opmerkingen heeft neem dan contact met ons op!

Contactgegevens

Namens C.V. de Sjraveleirs

Dhr. D. Godding

Maastricht

Email adres: sDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.